Esküvői bortartók, hűtőmágnesek, ültetőkártyák, dísztárgyak és bőrékszerek, tokok

Üres

0 Ft

Kosár tartalma

A kosarad üres

Általános szerződési feltételek

 

Webáruházunkban egyedi tervezésú és kivitelezésű kézműves fa és bőr termékeket kínálunk. Célunk, hogy vásárlóink kívánságainak eleget tegyünk, és az ELADÓ-VÁSÁRLÓ kapcsolat ne csak egyszeri vásárlásra korlátozódjon, hanem visszatérő vendégként, hosszú időre fennmaradjon. Üzletünk kizárólag online üzlet formájában üzemel.

Az Általános Szerződési  Feltételek (ÁSZF) tartalmazza egyben azokat az Általános Üzleti Feltételeket is, melyek az elektronikus üzleti forgalom, távvásárlás tekintetében a VÁSÁRLÓ-ra és az ELADÓ-ra vonatkoznak, tartalmazva azok jogait és kötelezettségeit is.

1. A szerződés érvényességi területe

Valamennyi, a Sissyeskuvo webáruház, – tulajdonosa és üzemeltetője Kriegschneiderné Juhász Szilvia E.V. – által történő szállításra, az áruháznál történő vásárlásokra, a vásárlók kiszolgálására, az alábbi Általános Szerződsi Feltételek érvényesek. Ezen feltételektől való eltérésre csak a két szerződő fél (VÁSÁRLÓ és ELADÓ) előzetes írásbeli megállapodása esetén van mód.

2. A szerződéses partnerek: A: ELADÓ és B: VÁSÁRLÓ

A: ELADÓ: A vásárlási megállapodás egyik oldalról a Sissyeskuvo webáruház tulajdonosával Kriegschneiderné Juhász Szilviával E.V. (Egyéni Vállalkozó) jön létre.

Adatok/Elérhetőség:

Név: Kriegschneiderné Juhász Szilvia E.V.

Székhely: 2500. Esztergom Bocskoroskuti u. hrsz.:16094/2.

Adószám: 68571841-1-31

Telefonszám: +36-30-277-67-13

E-mail: info@sissyeskuvo.hu

Web: www.sissyeskuvo.hu

Elérhetőség: munkanapokon 09:00-17:00 között.

A raktárunk nem a cég székhelyén található, így ott a termékek megtekintésére, vagy átvételére nincs lehetőség.

B: VÁSÁRLÓ: Az a cselekvőképes természetes, vagy jogi személy, aki a www.bohoshop.hu weboldalon keresztül a megrendelést leadta, egyben az Általános Szerződési Feltételeket  elfogadta.

3. Ajánlat és szerződéskötés

3.1. A www.sissyeskuvo.hu webáruház oldalon megjelent áru nem jelent még kötelezően jogilag megkötött szerződést, nem is kötelezhető az ELADÓ a weboldalon feltüntetett termékek kötelező értékesítésére. A weboldalon feltüntetett képek/adatok csupán egy felhívást jelentenek a bemutatott termékekre szóló megrendelés leadására. A weboldalon megjelenő képek színei a különböző számítógépeken, képernyőkön eltérő színárnyalatokkal jelenhetnek meg, ezért felelősséget nem tudunk vállalni.

3.2 A megrendelés leadásával  a VÁSÁRLÓ az akaratát jelzi, hogy a weboldalon feltüntetett árut meg kívánja vásárolni. A vásárlási megállapodás akkor jön létre, zárul le, ha a VÁSÁRLÓ megrendelését az ELADÓ e-mail-ben visszaigazolta, illetve, ha a megrendelést lezáró fizetést követően az ELADÓ az árut a VÁSÁRLÓ számára leszállította.

4. Árak és szállítási költségek

A feltüntetett árak bruttó árak. A termékek árait a leggondosabban próbáljuk feltüntetni, az árváltozás jogát fenntartjuk. A termék ára mellett csak szállítási költséget számolunk fel, amely tartalmazza. A Magyar Posta és a GLS futárcég szolgáltatásait vesszük igénybe. A szállítási költség eltérő aszerint, hogy a VÁSÁRLÓ címre, PostaPontra kéri a szállítást.

5. Szállítási idő

A szállítási idő termékenként változó.

A várható szállítási időpontról tájékoztatjuk  megrendelőinket.

6. Rendelés, vásárlás menete

Az oldalakon történő böngészéshez és vásárláshoz nincs szükség regisztrációra. Vásárlásra utaló megrendelést kizárólag írásban tudunk elfogadni.

A kosár tartalmát a jobboldalon elhelyezett “kosár tartalma” menüben lehet ellenőrizni és módosítani. A vásárlás gomb lenyomásával ismételten megjelennek a megadott szállítási és fizetési adatok, majd a vásárlási szándék ismételt megerősítésével válik aktívvá a megrendelés.

Megrendelését rövid időn belül visszaigazoljuk, a visszaigazolásunkat követően válik a VÁSÁRLÓ rendelése véglegessé. Rendelését a visszaigazolásunkat követő 24 órán belül minden indok nélkül felmondhatja. Visszaigazolásunk után 48 órával nem tudunk már lemondást elfogadni.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a kitöltendő szállítási és fizetési adatok megadása során, amennyiben értelmezhetetlen, hamisnak tűnő adatokat kapunk, azokhoz tartozó megrendeléseket minden indoklás nélkül töröljük.

Egyedi termék rendelése esetén (egyedi kivitelezésű, névre szóló stb.):

A megrendelés visszaigazolását követő pár napon (2-10 munkanap) belül e-mailben küldök a Megrendelő által megadott (szöveg, név, dátum, szín stb.) információk alapján készített látványtervet, aminek a jóvá hagyása után válik a megrendelés a megrendelő által véglegessé.

7. Fizetés

A megrendelést minden alkalommal, a költségek magadásával, írásban (számlával) visszaigazoljuk.

Az elfogadott látványterv után a Megrendelő kötelessége a számla kiegyenlitése banki átutalással.

Utánvétes számlát nem tudunk kiállítani.

Bankkártyás fizetésre egyenlőre nincs lehetőség.

Készpénzes fizetésre kizárólag személyes megrendelés esetén van lehetőség.

8. Jótállás

Termékeinkre – rendeltetésszerű használatuk mellett – 12 hónap jótállást biztosítunk,(kivéve bőr termékek) ha az értékesített tárgyak közül bármelyik a 151/2003.(IX.22.) Korm. rendelet (az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról) mellékletében meghatározott kategóriába tartozik. Szakszerűtlen használatból, szakszerűtlen szerelésből adódó hibák javítására nem vagyunk kötelezhetőek.

Kérjük különösen ügyeljenek a számlák megőrzésére. Kérjük, hogy az áru átvételekor a szállítmányozó jelenlétében győződjenek meg a csomagolás sértetlenségéről. Amennyiben sérültnek, benyomottnak érzik a csomagolást, úgy bontsák fel a csomagot, ellenőrizzék az áru sértetlenségét és ha sérült lenne, vetessenek fel jegyzőkönyvet a szállítóval. A sérült termék cseréjét  a lehető legrövidebb időn belül megoldjuk.

9.  Elállás joga

A termék kézhezvételétől számított 14 napon belül a 45/2014.(II.26) Kormányrendelet 20.§ szerint a vásárló írásban elküldött levelével elállási jogát gyakorolhatja. Ez alól kivétel képez a fogyasztó egyedi megrendelésére legyártott, leszállított áru. Amennyiben a terméket a VÁSÁRLÓ használatba vette és nem tudja az árut hiánytalan csomagolásban, karc és sérülésmentesen a webáruház székhelyére visszajuttatni, úgy nem áll módunkban a terméket visszavásárolni.

Az elállási jog gyakorlásából keletkező, a termékek visszaszállításával kapcsolatos költségeket a VÁSÁRLÓ viseli.

Az ELADÓ a termék árát elállási jog gyakorlása esetén a vevőnek az áru visszaérkezését követően a lehető leghamarabb, legfeljebb 30 napon belül a vevő által megadott bankszámlára visszautalja.

10.  Adatvédelem

A sissyeskuvo webáruház üzemeltetője a megrendelő adatait, a számlákat – az esetleges utólagos nézeteltérések kezeléséhez – tárolja, azokat azonban harmadik félnek nem adja ki, kivéve a szállításhoz szükséges adatokat a szállítást végző alvállalkozóknak. Ezeket az adatokat az alvállalkozók nem adhatják tovább. Az ELADÓ a vevőt nem keresheti akciókkal, újabb vásárlási felhívásokkal csak abban az esetben, ha a VÁSÁRLÓ erre külön engedélyt adott. Az ELADÓ az adatok kezelése során az Adatvédelmi Törvény rendelkezései szerint jár el.

11. Egyéb rendelkezések

Vitás kérdésekben a Polgári Törvénykönyv ide vonatkozó irányelvei szolgálnak útmutatóul. Bíróság székhelyeként a Esztergomi Járásbíróság az illetékes.